Polecane gazetkiWielkanoc - promocje
Opinie o sieci Biedronka
Zaloguj się, aby dodać komentarz
S3 15327375 1200536083334047 8796602810334720254 n
  • 22/03/2017
Do sieci zastrzeżeń nie mam, w związku z tym ze nie moge dodać opini bezpośrednio na stronie biedronki która mnie interesuje napisze tutaj bo to przechodzi wszelkie oczekiwania... wiec odnosnie Bierdonki przy ulicy Okrzei w Pile.. Przynajmniej połowa asortymentu jest stara, rzeczy na Polkach leżą po terminie, ziemniaki ZAWSZE SINE W ŚRODKU, jajka stare ( 4x razy z rzędu kupiłam wytłaczankę, w ktorej wiecej niz 2 jaja były zgnite, smród niesamowity) paczki leżą z dnia poprzedniego razem ze swoezymi ( albo w ogole nie ma świeżych tylko wczorajsze), warzywa typu pomidor wiecznie nagnite - cos okropnego !! Do tego personel wiecznie z krzywa mina, jeszcze nie widziałam zeby któraś Pani z biedronki na Okrzei w Pile sie uśmiechała, zawsze krzywa mina która mowi p jej niezadowoleniu ze musi ruszyć swoje 4ry litery i podejść do kasy.. dzis np. Stałam przy Kasie i obserwowała mnie Pani która układała sobie towar na Polce ale nie raczyła do mnie podejść, dopiero gdy podniesionym głodem zapytałam czy ktos mnie obsłuży rzuciła wszystko dosc agresywnie i z łaska przyszła dp kasy oczywiscie ani dzien dobry ani pocałuj mnie w D.... czy ktos te Panie trzyma tam siła ?! Juz nie wspomnę o tym, ze ciagle otwarta jedna kasa a kolejki na pol sklepu.. moim zdaniem ta biedronka akurat nie powinna istnieć.. syf nieziemski !! Nie polecam nikomu zakupów w Biedronce na Okrzei w Pile i jednocześnie gratuluje kierownikowi takich wyników, WSTYD !!!
S3 15178990 1306594959383046 899160722382100752 n
  • 15/03/2017
sieć ok... tylko ile można czekać na zapisane świeżaki czekam na dwa i jeszcze sms.a nie dostałam... mialy byc na mikolaja pozniej na urodziny dziecka jako prezent i dalej nie ma...
S3 13882373 1641857946128773 2377300417475796803 n
  • 08/03/2017
Siec biedronki jest bardzo.dobra.mila o bsluga i niskie ceny.dobre promocje.poleca.
S3 15202777 1828174850731796 8900594565903835903 n
  • 12/01/2017
Dzien dobry - mam takie pytanie czy tylko w Jastrzęiu -Zdroju są takie nie uprzejme kasjerki ? Robiłam zakupy w Rybniku i tam bardzo miła obsługa ,to samo w Czechowicach -Dziedzicach ...Nie wiem czy to młodość ma to do siebie ,że potrafią się tylko " wydzierać "siedząc na kasie ....bony z kopalni żywnościowe ważne do końca marca tego roku ,a ja słyszę ,e bony nie ważne ...bo kasa jej nie chce go ze skanować ,a recznie wbić numer bonu to za dużo pracy ...cen na artykułach też brak ,albo są błędne , jajka pobite na całym sklepie - żałosne to jest ...
Default avatar
  • andrzej
  • 09/12/2016
witam-tak na marginesie w zakroczymiu jest biedronka w której jeszcze nigdy nie dostałem saszetek ,mam kilka kuponów i zawsze ten sam tekst ,,nie ma,, ktos cos zrobi czy to kolejny kicz .pozdro na swieta - nie dajcie sie poniesc zakupowemu szalenstwu,
Default avatar
  • Anna
  • 08/12/2016
Witam wszystkich co do obsługi nie mam żadnych zastzreżeń jednak zdarzają się sytuacje gzdie można wyjśc ze siebie i stanąć obok nikt nie wie kiedy maskotki beda do odbioru nawet teraz z kartami jet problem bo czasem dostaje sie bon na darmowe saszetki a panie nie wiedzą jak je wydać .W końcu napisałam maila do głównej siedziby i tam sie dowiedziałam ze maskotki beda wydawane do 15.01.2016 chyba ktoś się pomylił z data ale ogólnie sklep ok.
Default avatar
  • Kasia
  • 08/12/2016
Biedronka w kocku jest zła ponieważ zapisy trwały od połowy listopada około 12 a naklejki dawali do grudnia chociaż kazali się zapisywać od początku listopada obsługa hamska towaru czasami nie ma nie zmieniają karteczek z promocjami oszukują starszych ludzi nie dając im naklejek i biorą wtedy oni są opryskliwy często panuje tam bałagan nie polecam
S3 12239998 775476939247278 8746992236127290724 n
  • 01/12/2016
I gdzie ta biedronka w Glowcycach ????? Qrwa wydalem 2 dychy na paliwo a tu nic nie ma... nawet znikl szyld otwarcia biedronki... kto mi teraz odda za paliwo ?? po chuj oglaszacie otwarcie i robicie gazetki ?????
Default avatar
  • ROMANJANUSZGABRYELCZYK.@ONET.PL
  • 20/11/2016
ROMAN.@PL
Default avatar
  • Karolina
  • 17/11/2016
Jeżeli chodzi o sklep typu Biedronka, to trzeba zaznaczyć,że to nie pracownicy są winni, a główny producent. Pracownik jedynie wykonuje powierzone mu zadania. Co do promocji '' Gang Świeżaków '' wcale nie jest tak,że najpierw biorą pracownicy, potem reszta ludzi Na każdy market wyznaczona jest ilość naklejek, a to nie wina kasjerek czy zastępców kierowników. Prawdą jest to,że od dzisiaj są zapisy na naklejki, co uważam, za stosowne, bo każdy zapisany dostanie świeżaka i nie będzie kłótni o misiaki. Sama jestem klientką tegoż marketu i jestem zadowolona. Zawsze miła obsługa, uśmiechnięci kierownicy sklepu - każdemu polecam zakupu w tym karkecie.
Default avatar
  • Karolina
  • 17/11/2016
To co teraz robia Biedronki w Nowym Tomyslu, szcególnie ta na ul. Komunalnej to jakas kpina. Zrobili promocje na gang Świeżakow, a od 3 tygodni maskotki wogóle nie są wystawiane na sklep. Kiedy pytasz o nie, to pnie kasjerki kreca tylko głową przewracając oczami. Maskotki zabieraja najpierw pracownicy, potem ich znajomi no i dla zwykłych ludzi juz brakuje niestety.Mało tego, raz przy kasie widziałam jak na komunalnej właśnie kasjerka wciskała koleżance około 40 naklejek bo wiadomo nie wszyscy biorą, spoko, nawet bym nic nie mówiła, tyle że dwa dni później zrobiłam zakupy i okazało się że brakuje naklejek !!!! Dostałam kartkę i znów musiałam jechać tym razem po odbiór naklejek. Następnym razem nie róbcie promocjiktórej nie umiecie ogarnąc. Od dziś w Nowym Tomyslu są zapisy na odbiór maskotek, mam nadzieje że moje dziecko zrozumie, że najpierw kierpwnik, pracownik, rodzina, znajomi i wtedy juz on :) nigdy więcej nie zrobię tam zakupow i przekonam wiele osob do tego samego. Tyle.
Default avatar
  • Ilona
  • 09/11/2016
Ja chodzę na zakupy do sieci Biedronka . I ani razu nie spotkałam się z leniwą i niemiłą obsługom . Jedzenie i inne produkty są w dopuszczającej cenie , jedzenie i picie są smaczne . A co do jajek , to nie wina sieci Biedronka tylko , wina producenta który dał ten produkt do Biedronki . Jak dla mnie Biedronka to fajny i miły sklep . Polecam go wszystkim.
S3 12645037 10205291336833710 7738908583686879893 n
  • 29/10/2016
chcialam napisac ze biedronka to oszusci kupilam jajka z num na skorupkach takimi jak podawali w prasie ze sa zarażone salmonella i maz poszedl zeby je zwrocic to zrobili afere ze tonie chodzi o kod na skorupkach tylko na opakowaniu poprostu robia z nas idiotow malo coo nie wywalili go ze sklepu ,ale ja tego nie popuszcze pojde z tymi jajkami do sanepidu nie bedza mnie i mojej rodziny truć
Default avatar
  • anna
  • 12/10/2016
nie oceniam bo pracuję w tej sieci. Piszę do ludzi którzy krytykują kasjerki... Słuchajcie one też są tylko ludźmi i każdemu przerwa się należy więc dajcie pracownikom też zjeść!!!! Często jest tak że na jednej zmianie są tylko trzy dziewczyny więc nie dziwcie się że dwie kasy otwarte b trzecia osoba na przerwie . Czy wy też swój posiłek przerywacie ?!Trochę wyrozumiałości i ludzkości życzę osobom które narzekają na obsługę. Nie podoba Wam się to nie chodźcie ale znając życie to i tak wracacie na zakupy do tej sieci.
Default avatar
  • Paweł
  • 13/09/2016
Warszawa, Biedronka ul. Przekorna. Biorę z półki płyn Perwoll. Cena promocyjna 11,99. Kupuję kilka innych rzeczy m.in. masło , cena 3,29. Podchodzę do kasy. Kasjerka podlicza, ale coś za dużo... Płyn kosztuje 17,99 a nie 11,99. Dlaczego. Bo ktoś nie zdjął karteczki a promocji już nie ma. Nie biorę. Za tyle to kupię wszędzie. Odchodzę od kasy i ( co bardzo rzadko robię ) sprawdzam ceny. Masło nabite po 3,79, prawie 14 procent więcej niż cena przy artykule. Zwracam uwagę kierownikowi sklepu. Gość przyjmuje, idzie na zaplecze zmienia karteczkę na prawidłową i... jest po sprawie. Ani przepraszam ani nic.Żądam zwrotu pieniędzy oficjalnie w kasie, a on, że ewentualnie może mi oddać z własnej kieszeni. Żeby tylko nie było śladu oszustwa. Ma pecha wcześniej zrobiłem zdjęcia. Uważajcie na tych złodziei. Jeśli już musicie coś tam kupić sprawdzajcie rachunki. Ja sprawę kieruję do UOKiK-u
Default avatar
  • veranika
  • 22/08/2016
21.08 совершала покупку в магазине по адресу Bialystok ul.Szosa Baranowicka 24. Чек был на сумму 33,60zl я выдала кассиру100.40zl на что кассир дал сдачу только 56.40zl. К сожалению недостающих 10zl. я обнаружила уже на пути домой. Дома я попыталась связаться с магазином для урегулирования вопроса, но на связь менеджеры со мной не выходят. Мне очень жаль разочаровываться в одном из своих любимых магазинов в Польше!
Default avatar
  • Ireneusz
  • 01/08/2016
Pragnę podzielić się opinią o sklepie Biedronka w Bytomiu przy ulicy Krzyżowej. Jest to jeden z największych sklepów tej sieci w Bytomiu a jednak brakuje tam wentylacji, owoce i warzywa całymi dniami dusza się w wysokich temperaturach, obsługa w tym sklepie jest naganna. Żadnej pomocy z strony pracowników, braki w cenach, kilka krotnie nie zakupiłem produktu z powodu braku ceny zdarza się to najczęściej na owocach bądź warzywach których nie idzie sprawdzić na czytniku samodzielnie a kiedy prosiłem o pomoc została mi odnowiona.
S3 12647459 725807120888412 4823284922843396056 n
  • 24/07/2016
WITAM,, PISZE ZE BIEDRONKA W STEGNIE JEST CZYNNA CALODOBOWO,,ALE TO NIE JEST PRAWDA CHCIALEM ZAJZEC DO NAMIOTU O 6 STEJ RANO,,,SZCZELNIE ZAMKNIETY,,WIEC NIE MOWICIE PRAWDY,,COS TAM SLYSZALEM O POSCIELI,,NIESTETY NIE ZOBACZYSZ NAWET CZY JEST W SPRZEDAZY,,
Default avatar
  • Monika
  • 16/07/2016
Biedronka w Obornikach Śląskich Po przebudowie dużo asortymentu sporo wolnego miejsca. CZYSTO MIŁO I SCHLUDNIE. Super - szkoda że nie ma kasy samoobsługowej albo tez płacenia w euro. Pracownicy mili i pomocni łącznie z kasami. Czasem tylko sięsami nie odnajdują w produktach ale i tak wielki plus. Ceny przystępne w porównaniu do Intermarche tak to już koszmar cenowy a w Biedronce jak zawsze tanio. Kasy szybko pracują i co najlepsze bardzo miłe. Minus to mało asortymentu z gazetek jak na przykład ogród czy majsterkowanie. Towar albo nie dociera albo dociera w minimalnych ilościach że już na 2 dzień go nie ma. Szkoda. Mimo oceniam na MAX POZYTYWNIE>
Default avatar
  • pepe
  • 15/07/2016
Przepraszam za pomyłkę! Moja ocena to oczywiście 0 GWIAZDEK!
Default avatar
  • pepe
  • 15/07/2016
Dziś byłem w sklepie Biedronka w Stąporkowie. Było BARDZO dużo ludzi, ale nic dziwnego - w końcu piątek. Zdziwiło mnie natomiast to, że otwarte były jedynie dwie kasy, a kolejki ciągnęły się przez pół sklepu. Ponadto, obsługi wcale to nie ruszało! Kiedy stałem w tej okazałej kolejce, spotkała mnie kolejna niespodzianka. Komuś wypadło piwo, butelka się rozbiła, a jej zawartość wylała się na podłogę. Sprzątaczka zabrała szkło, ale wytrzeć napoju już nie raczyła. W skutek tego, buty moje i innych klientów były lepkie. Jednak to nie koniec atrakcji! Gdy wreszcie dotarłem do kasy, obsługiwać mnie zaczęła przemiła osoba. Łaskawa była burczeć pod nosem i bezładnie przerzucać produkty. Natomiast gdy podawałem szanownej pani pieniądze, odwróciła się do drugiej szanownej pani kasjerki, która była równie zaangażowana w pracę, i zaczęły rozmawiać o pieczeniu (czego, nie wiem). Podsumowując, równie fatalnej obsługi nie spotkałem. Ocena na 10? -20!!!
Default avatar
  • Kaśka
  • 12/07/2016
Pozdrawiam wszystkich z pięcioma gwiazdkami! :) Chyba nie można było wymyślić nic lepszego niż taki sklep ;) Ceny wręcz hurtowe, a i asortyment cały czas się powiększa! Pamiętam, kiedy Biedronka była wyłącznie sklepem spożywczym- teraz proszę i ciuszki i artykuły do kuchni, co no tylko! ;) A i pracowników traktują dobrze! U nas mają health trainings z care solutions, żeby ich od tego siedzenia kręgosłupy nie bolały ;) Klasa! ;)
S3 13177351 1187239027983005 7698112808688640885 n
  • 09/07/2016
Ceny przy kasie różnią się od tych w gazetach i info. przy półkach np gazetce nr 27/2016 jest śmietaną 12%jesli kupić 2szt. to taniej a nie było oraz galaretki jak 2szt to też taniej (po 0.74)a była cena z księżyca 1.95zł.P.kierownik powiedziała, że w gazetce jest pomyłka. To tylko 2 produkty z jednej gazetki które zauważyłam a pewnie jest tego więcej. Truskawki też miały być w promocji a wcale ich nie było. Chodzę codziennie do Biedronki i wiem co piszę.
Default avatar
  • fromclass
  • 09/06/2016
Wchodzi starszy klient rano o 7:30 9.06.16 do sklepu w Bydgoszczy przy Wojska Polskiego pytając o białe spodnie dla córki. Odpowiedź pracownicy: "Ja nie wiem, bo dopiero przyszłam do pracy, niech się pan rozejrzy"... No po prostu mistrzostwo świata :/ Promocyjny zestaw do regeneracji reflektorów samochodu - rano dostępne całe 3 sztuki na sklep. Po raz drugi spotkałam się z tak słabą dostępnością produktów z gazetki i na pewno nie będę już biegać po sklepach - to był ostatni raz. Po co dostarczane są gazetki do domów z zaproszeniem do sklepu jak tego towaru tam nie ma? Na maila Biedronki też nie ma po co zgłaszać skarg, bo zawsze odpiszą ci na zasadzie ctrlC + ctrlV z innej wiadomości.
Default avatar
  • fromclass
  • 09/06/2016
Plus tylko i wyłącznie za stałe ceny i dostęp do produktów spożywczych. Oferta tekstyliów i artykułów przemysłowych to jakiś żart. Chcą kupić produkty tego typu z gazetki jak nie przyjedziesz (i to jeszcze do określonego sklepu, bo nie we wszystkich dana promocja jest dostępna) o 7:00, żeby wybrać np. koszulę nocną spośród 2 sztuk to popołudniu możesz o tym zapomnieć. Nowy sklep otwarty w Bydgoszczy na Magnuszewskiej. Pracownica wpuszcza klientów 9.06.16 o godzinie 7:10, bo nie potrafi otworzyć drzwi rozsuwanych. Pracownicy zapytani o gazetkę i promocje w niej dostępne od 9.06.16 pytają mnie czy to miało być na pewno od dzisiaj - nikt nic nie wie. Czy tam naprawdę dopuszczani są do pracy ludzie bez żadnych szkoleń? Kto ma wiedzieć gdzie dany towar się znajduje? Klient? Mega oferta na odzież ciążową (dostępna oczywiście również w wybranych sklepach, więc trzeba latać i szukać, bo tutaj od pracowników także niczego się nie dowiesz...) z rozmiarami S i M. Czy ktoś kto to przygotowywał w ogóle ma pojęcie o temacie? Ciuchy ciążowe muszą być luźne i wygodne, a nie obcisłe... Skutkiem takiej oferty oczywiście jest to, że leżą rozmemłane w tych opakowaniach już drugi tydzień w sklepach, bo przecież kto to kupi? A spece od marketingu wykonują pewnie się "zastanawiają" dlaczego to się nie sprzedaje... Prawda jest taka, że Biedronka ma gdzieś swoich klientów.
Default avatar
  • michał
  • 01/06/2016
Wczoraj ok.18.10 robiłem zakupy w Biedronce w Przejazdowie. Kasjerka Pani Joanna R. naliczyła mi zamiast 4 serków które kupowałem 8. Zrobiła to biorąc kod z jednego artykułu razy osiem. Po wyjaśnieniu sprawy i zwróceniu mi gotówki, kasjerka odezwała się, że może serki mam w kieszeni. Następnie okazało się, że ten który wzięła wcześniej do nabicia kodu schowała i powiedziała, że go nie ma. Znowu inny pracownik przyniósł mi ten jeden brakujący serek z półki. Szczerze się uśmiałem z tej całej sytuacji...
S3 13001230 1708998519369365 7480842861566222497 n
  • 25/05/2016
UWAGA !!!!!!!! POPROSTU BYŁ TPO CHWYT MARKETINGOWY NA KTÓRY NABRALI SIE WSZYSCY ROBIACY ZAKUPY W SKLEPACH BIEDRONKA
S3 10354686 10150004552801856 220367501106153455 n
  • 25/05/2016
UWAGA na bony rabatowe w dniu 25-05-2016 r. bo one są nieaktualne. To jest kupując towar za 99 zł plus cięte kwiaty powinno dostać się rabat. Niestety biedronka dziś z rana wycofała się z tego łamiąc niejako umowę - decyzje odgórne. Bo dając przy wcześniejszych zakupach bony rabatowe klient podejmuje jakąś decyzję - miałem trzy których dzisiaj nie mogłem ich wykorzystac. Nadmieniam, że sklepowe bardzo szybko reagowały poprzez interwencję będąc bardzo uprzejme. 22-100 Chełm.
S3 10354686 10150004552801856 220367501106153455 n
  • 25/05/2016
UWAGA na bony rabatowe w dniu 25-05-2016 r. bo one są nieaktualne. To jest kupując towar za 99 zł plus cięte kwiaty powinno dostać się rabat. Niestety biedronka dziś z rana wycofała się z tego łamiąc niejako umowę - decyzje odgórne. Bo dając przy wcześniejszych zakupach bony rabatowe klient podejmuje jakąś decyzję - miałem trzy których dzisiaj nie mogłem ich wykorzystac. Nadmieniam, że sklepowe bardzo szybko reagowały poprzez interwencję będąc bardzo uprzejme. 22-100 Chełm.
S3 1003938 1714618665445587 2786677448356271881 n
  • 21/05/2016
W Kłodzku na ulicy dusznickiej czekałam 25 minut w kolejce, nie mila obsługa, która nie dzwoni po następna kasjerke pomimo 10 osób w kolejce, obsluga chyba nigdy nie przeszla szkolenia i na boga może warto zaopatrzyć kasy w drobne bo nawet pan ochroniarz jest zobligowany przez kasjerke do szukania po wszystkich kasach drobnych a ty człowieku stój bo przeciez może tez sie urwałeś z klubu emeryta i rencisty jak te panie
Default avatar
  • Diana
  • 28/04/2016
ok
S3 12919789 1017757434956652 2747885767585463381 n
  • 22/04/2016
Lubię robić zakupy w biedronce w Skawinie kupuję dużo .Zawsze kupowałam tam pyszny chleb '" Złoty łan" i ostatnio jednak od kiedy zmieniło się opakowanie i chyba piekarnia jestem zawiedziona chleb kiedyś wilgotny pyszny teraz jest suchy i ostry dzieciaki nie chcą jeść. Jak tak dalej będą piekli to nie kupię juz tego chleba bo nie da się jeść wygląda jak odświeżany. Po co było zmieniać tak dobrą piekarnie na takie badziewie jak teraz.Przedtem była piekarnia Vital z Mała Nieszawa a teraz jakaś Piekarnia Oskroba z Kołbieli.
Default avatar
  • Michał
  • 21/04/2016
Bardzo fajne sklepy, za mało ich
Default avatar
  • Ed
  • 21/04/2016
Najgorszy market w okolicy. RZADKO KIEDY JEST DOSTĘPNY TOWAR, KTÓRY OFEROWANY JEST W GAZETKACH. pRZESTAJĘ CHODZIĆ. SZKODA CZASU I NERWÓW
S3 12243255 522161714624912 1530177868948584239 n
  • 05/04/2016
Najgorsza obsługa na ul. Spółdzielczej w Jarosławiu zawsze otwarta tylko jedna kasa kasjerka spacerują i odsyłają klientów do kolejek a sami robią sobie przerwę brak nadzoru ze strony kierownictwa zmiany.Najgorsza obsługa ze strony sklepów biedronka wJarosławiu
S3 1379841 10150004552801901 469209496895221757 n
  • 20/03/2016
Robiąc zakupy 13.03.2016 zakupy w sklepie Biedronka w Tczewie ul. Kwiatowa od kasjerki Pani Agnieszki usłyszałam że w niedziele nie robi się zakupów , dlatego obsługa jest opryskliwa.
S3 1379841 10150004552801901 469209496895221757 n
  • 20/03/2016
Robiąc zakupy 13.03.2016 zakupy w sklepie Biedronka w Tczewie ul. Kwiatowa od kasjerki Pani Agnieszki usłyszałam że w niedziele nie robi się zakupów , dlatego obsługa jest opryskliwa.
Default avatar
  • ireneusz
  • 17/02/2016
PO CO WYDAJECIE PIENIĄDZE NA BZDURNE REKLAMY MIĘSA KTÓREGO NIE MA W SKLEPACH ,ONO JEST JESZCZE CHYBA U ROLNIKÓW.JUŻ DŁUŻSZY CZAS REKLAMY IDĄ A MIĘSA BRAK ,JEST TO ROBIENIE LUDZI W BALONA A MOŻE KUPIĄ CO INNEGO.
Default avatar
  • karolina
  • 24/01/2016
zamykają przed czasem i komentują co człowiek kupuje. chamski i nieprofesjonalny personel. ocena -20 na 100
S3 12227650 1630387347222696 8942013087657318340 n
  • Eliza
  • 16/11/2015
najlepszy sklep
Default avatar
  • Bożydar
  • 16/10/2015
To jakaś kpina! 12.10.2015 w poznańskiej Biedronce nie było ziemniaków! Patrzę na dziale warzyw, a tam... w miejscu gdzie powinny być ziemniaki, leży cebula! Dobrze, że jest Kaufland, w Kauflandzie nigdy nie brakuje ziemniaków. Aktualizacja: 16.10.2015 ziemniaki już są na swoim miejscu. Wszystko gra.
Default avatar
  • Joanna
  • 09/08/2015
co za ściema z tą gazetką "smaki Azji" - objechałam w Gdańsku 3 sklepy i w żadnym nie ma śladu ani jednego produktu !!!!!
S3 webpage 20150807 060357
  • Monika
  • 07/08/2015
Robią ludzi w konia !! Na gazetkach promocyjnych np pampersy pisza wszystkie rodzaje 2op za 50zl a tu sie okazuje przy kasie że tylko te co są nartysowane w gazetce !!!! To po co w gazetkach i w sklepie pod produktem wymieniacie wszystkie rodzaje !!! Tak nie może być oszukujecie jak tylko możecie !!wstyd !!!
Default avatar
  • Krystyna
  • 14/04/2015
Ogólnie byłam zadowolona,do soboty 11.04.2015,kiedy to kupiłam 2 opakowania mięsa mielonego indyczego po 7.99 za opakowanie-ważne do 18.04.2015 a wylądowało w koszu.Po otwarciu smród nie do wytrzymania.Czy naprawdę w tych sklepach nikt nie zwraca uwagi na przechowywanie,bo głupi klient kupi wszystko.WSTYD BIEDRONKO w Legnicy na ul Górniczej-WSTYD ,tak nabijacie swoich klientów !!!!
S3 10993406 804797342947660 1464198780257756130 n
  • Paulina
  • 13/04/2015
Nie chce nic mówić ale oceniając pracowników w sklepie oceniacie ludzi którzy mieszkają w waszym mieście. Może oni też oczekują trochę zrozumienia a nie traktowania jak mało inteligentnego człowieka bo przecież pracuje jako sprzedawca... Pracowałam we Wrocławiu z sklepie "Piotr i Paweł" nie życzę nikomu takich klientów jacy tam przychodzą, myślą że mają więcej pieniędzy to mogą ludźmi pomiatać...
Default avatar
  • ewelina
  • 09/04/2015
właśnie wczoraj byłam w"Biedronce" na Podłężu i doświadczyłam jak panie" eks"-pedientki traktują klientów na czele z panią kierownik, po zwróceniu uwagi że jedna kasa to za mało na tak duży sklep odpowiedziały włącznie z kierownikiem że "TU SĄ TAKIE ZASADY' czyli klient to wróg bo reszta załogi stoi na rampie pali papierochy a TY sobie stój!!! Wezwana kierowniczka stanęła za załogą to jest posta
Default avatar
  • Anonimowy
  • 17/03/2015
dzis robiąc zakupy w biedrące w żninie na ul.700-lecia byłam w szoku pani sprzątająca pomieszczenie od pączków myła plastiki scierką którą płukała w wiadrze które nadawało się do mycia podłogi ponieważ było brudne
Default avatar
  • ala
  • 16/03/2015
często robię zakupy w Biedronce w Kaletach i w Koszęcinie i nie mam zastrzeżeń do obsługi ,wręcz przeciwnie panie są bardzo miłe i chętnie udzielają rad.
Default avatar
  • Milka
  • 13/03/2015
nie smakuje mi tam nic, wolę inne sklepy
S3 983850 809956149039765 5073252770740342764 n
  • Justyna
  • 07/03/2015
pracuje w biedronce już ok 3 lata i jak tak słucham tych komentarzy to szlak mnie jasny trafia !!. klienta to nie obchodzi ze bywa często tak że są 3 osoby na sklepie i muszą robić za 5 osób bo wszędzie liczą liczbę ludzi pod przychody , a że jedna cena na ponad 1000 produktów się nie zgadza to wielka katastrofa jest ! tam też pracują tylko ludzie i czasem też to trzeba zauważyć!
S3 64621 387902711291935 1299186170 n
  • Paulina
  • 07/03/2015
BIEDRONKA W BUKU, obsługa nie miła, pracownicy nie kompetentni(Ci z którymi się zetknęłam). Mimo błędu pracownika działu owoców, zastępca kierownika uważa,że ona nie ma wpływu na to co pracownica powiedziała. Sama Pani z plakietką "zastępca kierownika" nie zna także podstawowych praw konsumenckich i nie ukrywa się z tym. Nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim miejscu!!! Brak kompetencji! Odradzam
Default avatar
  • katrin
  • 06/03/2015
Niedopuszczalne jest by cena przy kasie różniła sie od tej na metce a tak jest w Biedronce na filecie z miruny nowozelandzkiej mrożonej laminowanej na kartonowej tacy SUPER FILET -Abramczyk .Cena na opakowaniu 29,90 kg. ,a przy kasie 33,90kg. -róznica ok 1zł na filecie.Cena nie zmieniona na op. WPROWADZA W BŁĄD!Kierowniczka poinf. ze nie moga zmienic bo tamta byla z czasu promocji. ŻENADA!
S3 10354686 10150004552801856 220367501106153455 n
  • Artur
  • 05/03/2015
Bardzo mizerna i wulgarna ekipa obsługująca,dziś starsza pani spytała na sklepie panią w średnim wieku( Blondynkę )k godz 14,30 to ta pani naskoczyła na nią jakby jej coś miała zrobić że to nie informacja tylko sklep proszę szukać,a pani kierownik zmiany nawet ej uwagi nie zwróciła stojąc obok.TA STARSZA PANI TO MOJA BABCIA I NIE POZWOLĘ NA TAKIE TRAKTOWANIE a ta przemądrzała pani jest z SARNY
S3 10599507 548015948658951 4580392424732267677 n
  • Anna
  • 24/02/2015
Połowa personelu biedronka z bełzyc powinna wyleciec z pracy.Strach kogoś zaczepić i o cokolwiek zapytac.Miałam dzisiaj sytuacje jak mi pani cukierki liczyła.Wywalila na lade polowe i musialam zbierac.
Default avatar
  • Agnieszka
  • 14/02/2015
Klient jest traktowany jak śmieć i potencjalny złodziej. Słaba jakoś produktów.
S3 10553461 1502629419984773 6829199949173085495 n
  • Slawomir
  • 26/11/2014
o.k
S3 10553461 1502629419984773 6829199949173085495 n
  • Slawomir
  • 26/11/2014
o.k
S3 10392308 1667296360163503 5364186673487690212 n
  • Nina
  • 17/11/2014
O.K.
Default avatar
  • Jola
  • 29/10/2014
Sklep Biedronka w Warszawie Złotej Wilgi jest super. Ma wspaniały personel i wspaniałą Panią Kierownik. Zawsze jestem zadowolona z zakupów, które tam dokonuje.
S3 10388644 549843575161712 7080414669698802673 n
  • Rafał
  • 29/10/2014
super sklep
Default avatar
  • Edward
  • 27/10/2014
OK.
Default avatar
  • Andrzej
  • 27/10/2014
Mieszkam w Warszawie, dzielnica Żoliborz. Niedaleko jest Biedronka, w której kupuję mleko 2% dla dziecka, kupowałem dnia 20-10-2014r., trzy butelki, na których termin ważności był do dnia 30-10-2014r. dzisiaj 27-10-2014r. chciałem przygrzać mleko i się zwarzyło, wniosek że Biedronka oszukuje na mleku i sprzedaje je przeterminowane, postanowiłem że więcej tam nie kupię mleka bo oszukują.
S3 1959692 587939144634273 1037605332 n
  • Katarzyna
  • 24/10/2014
Żenada!!!Jak możecie robić zakupy w takich molochach???W dodatku tak drogich!!! Kupuje się u swoich,żeby pracę mieli Polacy,którzy uczciwie płacą podatki i wszystkie opłaty!!! Precz z biedronkami!!!
Default avatar
  • robert
  • 19/10/2014
Biedronka na starorudzkiej w lodzi jest super ,bardzo sie ciesze ze tu powstala bo teraz mam doniej tylko 5minut
S3 151007 100201986818995 368019037 n
  • Henryk
  • 14/10/2014
prawie wszystko tandeta.
S3 417696 362424283872503 1112791281 n
  • Magda
  • 10/10/2014
biedronka,w,radzyminie,jest,super,panie,bardzo,mile,uwielbiam,robic,tam,zakupy,jestem,tam,niemal,co,tydzien,polecam
S3 1924418 10150004166814131 2005699732209418660 n
  • Joanna
  • 09/10/2014
Biedronka w Nowym Mieście nad Pilicą jest okej. Miła obsługa wydająca nawet 1 grosik, za mały obiekt - towar upchany i mało widoczne promocje. Nie jest to wina pracowników, lecz dyrektora który nie znalazł ładniejszego budynku. Konkurencja ma ładny teren i sklep cieszący oko.
Default avatar
  • Michał
  • 25/09/2014
Spleśniałe drożdżówki, rozpuszczone mrożonki, przeterminowane produkty - Biedronki w Busku
S3 10565059 443472739128287 7144578450509771044 n
  • Mariola
  • 23/09/2014
milicz bardzo mila obsluga nic pod nogami sie nieplata ,,, polecam
S3 10305510 272421146271797 3289275330220551273 n
  • Jarek
  • 19/09/2014
towar tani ale nie pełno wartościowy a bez znaczka biedronki ceny z kosmosu
Default avatar
  • Iwona
  • 19/09/2014
Biedronka Milicz-Obsługa jest bardzo dobra ,towaru nie brakuje,sprzedawczynie i sprzedawcy są jak wszyscy,każdy robi co do niego należy,więc nie widzę żadnego problemu,to samo jest w Krotoszynie.Pozdrawiam.
S3 954801 10150002137498316 604636659114323291 n
  • Tomasz
  • 02/09/2014
Biedronka Szczekociny, jak nie można kupić coś z promocji z rana? jestem na zakupach a danego towaru już nie ma, kierowniczka ...czuje się właścicielką traktuje ludzi jak przedmiot wiem coś na ten temat.......jak jest w sklepie to odechciewa mi się robić zakupy w tym sklepie...
Default avatar
  • Natalia
  • 02/09/2014
Niestety muszę z przykrością stwierdzić, że od momentu wprowadzenia płatnością kartą, zmieniłam zdanie na temat obsługi... Kasjerki/kasjerzy oczywiście nie wszyscy są nie doinformowani co do procedur związanych z płatnością kartą... Po za tymi brakami, lubię w biedronce robić zakupy... Tylko ta niewiedza....
Default avatar
  • Anonimowy
  • 01/09/2014
Zgadzam się z przedmówcą w Biedronce klient jest traktowany jak śmieć, Panie są nie miłe nie interesują się klientem nie są w stanie odpowiedzieć na najprostsze pytania a jak idą do kasy to mina mówi sama za siebie są wolne jak żółwie nigdy nie mają wydać.
Default avatar
  • Andrzej
  • 31/08/2014
30 sierpnia w Biedronce w Nowym Sączu były z 20% obniżką wszystkie konserwy rybne. Kupiłem więc kilka puszek- Sardynki w oleju roślinnym- firmy AMERIGO. Jakie było moje zdziwienie gdy po otwarciu, rybki wcale nie przypominały sardynek. Po przeczytaniu składu , okazało się że są to szproty bałtyckie ,przez producenta nazwane sardynkami. Zostaliśmy chyba wszyscy przez Biedronkę nabici w puszkę.
S3 545870 180638615420947 2026037667 n
  • Frank
  • 29/07/2014
Biedronka, Poznań, Jesionowa. Żenada! Ta obsługa to jest po prostu skandal, zero komunikacji z pracownikami, nikomu nie zależy, a o sklepie już nie wspomnę, burdel!
Default avatar
  • Miśka
  • 07/05/2014
W Brusach województwo Pomorskie,jest jedna Biedronka,ale to co działo się w Wielką Sobotę przed Świętami,to dziwne aby w sklepie rano nie było żadnego mleka w kartonikach. Poza tym często brak zaopatrzenia w pizze,mrożonki. Wiem że w innych sklepach jest lepsze zaopatrzenie. Ale widocznie zawsze można chcieć, tego czego akurat w sklepie nie ma.
Default avatar
  • barbara
  • 13/04/2014
najgorsza biedronka w jakiej przyszło mi robić zakupy przede wszystkim wiecznie zastawione przejścia między półkami towar na paletach przeszkadza w swobodnym poruszaniu się po sklepie nie wiem czy nie mają magazynu czy to zwykły brak organizacji często brak cen przy towarze jest to jedyna placówka w której robiąc zakupy możemy nabawić się kontuzji a korzystam z wielu sklepów biedronki pozdrawiam
Default avatar
  • karol
  • 01/04/2014
W Gliwicach jest już 16 sklepów Biedronka, to dlaczego ani jednego nie ma na osiedlu Kopernika. Aż się prosi, żeby powstał !!!!!!!!!!!. Najbliższy w promieniu kilku kilometrów.
Default avatar
  • Anonimowy
  • 23/03/2014
Biedronka na Gdańskich Stogach przy ul. Jodłowej jest Super zaopatrzona !!! Do tego zatrudnia przesympatyczną i kompetentną obsługę, robię w niej codziennie zakupy i nie zdarzyło się mi abym, wyszła nie zadowolona. W mojej Biedroneczce kasjerki są przemiłe i uśmiechnięte a nawet bardzo pomocne... Nie dam powiedzieć złego słowa na Biedronkę. Życzę wszystkiego najlepszego i tak trzymać . Jola
Default avatar
  • danka
  • 14/03/2014
Generalnie lubie zakupy w Biedronce, ale brakuje mi w ofercie mleka w proszku, stąd często robie akupy gdzie indziej, bo wiem, że tam nie dostanę. Gdyby było robiłabym chyba wyłacznie tam zakupy. Biedronka ma w ofercie tylko takie mleko dla niemowlaków, a nie ma zwykłego mleka w proszku pełnego czy też odchudzonego! A przecież to chyba nie problem w naszym kraju?
Default avatar
  • Helena
  • 12/03/2014
Witam !Bardzo lubię robić zakupy w Biedronce u nas w Nowej Rudzie.Lecz ostatnio kupując parówki drobiowe ,które kupowaliśmy często a teraz już się obawiamy czuć było moczem .Nie Wiem czy to dodatek jakiś części podrobów związanych z moczem lub pracownicy zrobili sobie po prostu ubaw z nas klijentów.Znam takie sytuacje pracownicy potrafią robić rożne świństwa w żywności wymiociny po pijaku itp.
Default avatar
  • piotr
  • 10/03/2014
tanio? hehe sprawdźcie skład ich tanich artykułów mają wszystko co jest miernej jakości a obsługa ? kasjerki brak uśmiechu łaska że cię obsługują nigdzie nie ma w biedronce tak nie miłej obsługi jak w Lędzinach kiedyś byłem świadkiem jak inwalida na wózku wjechał do sklepu nawalili towaru że bidulek przejechać nie umiał nawet się larwa nie ruszyła żeby mu pomóc !!!!!!!!!!!!!!! żeby troszkę cofnąć
Default avatar
  • emi
  • 20/02/2014
ja tam lubie robic zakupy w biedronce maja tanio a to dzisiaj sie liczy duzo kupuje zywnosc, mable , sprzety maja dobre i tanie niz w innych sklepach napewno nie minie mi robienie tam zakupow polecam
S3 10174844 10203692428772106 3506489644500825676 n
  • Dawid
  • 13/02/2014
Zdecydowanie poprawili swój wizerunek!
Default avatar
  • maciek
  • 12/02/2014
A ja bardzo lubię Biedronkę bo jest tanio,smaczne produkty i świeżo!Tylko jest jedna wada tego sklepu- że niema płatności kartą!
S3 10626648 10154571656620290 9173667143823911977 n
  • Joanna
  • 10/02/2014
Bardzo tanio! Od czasu od czasu niezłe promocje tematyczne. Jakość produktów moim zdaniem nie jest najwyższa, wybór też nie, ale w tym sklepie chodzi o to, żeby było przede wszystkim tanio.
Default avatar
  • marysia
  • 09/02/2014
blisko i tanio duzo promocji
S3 avatar 312
  • Marcin
  • 05/02/2014
Lubię robić zakupy w Biedronce, bo przede wszystkim jest blisko, względnie tanio.
Default avatar
  • Anonimowy
  • 31/01/2014
jest tanio to dobze
Nasz Serwis korzysta z plików cookies, aby ułatwić Użytkownikom przeglądanie naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli Użytkownik nie ma zablokowanej opcji zapisywania tych plików, to zgadza się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Użytkownik może samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji na ten temat można uzyskać w regulaminie.